Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer

De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.

Raamdecoratie voor zonnige dagen

Niets is fijner dan een zomer vol zonnige dagen. Maar soms wil je het in huis juist lekker donker en koel hebben. Verduisterende raamdecoratie van Veneta.com kan daarbij helpen. Ontdek welke raamdecoratie het beste bij jouw situatie en stijl past.

Topmerken bij euro-floor

Voor stijlvolle zonwering kom langs bij Euro-floor

Natuurlijk kent iedereen de welbekende rolgordijnen en jaloezieën, maar er is nog zoveel meer. Zonwering draagt bij aan de sfeer en stijl in huis. Denk maar een een mooi paar shutters of houten jaloezieën voor een retro gevoel, vouwgordijnen en plissés voor een strakke design look of juist een hele warme look. Er zijn niet alleen heel veel verschillende soorten zonwering, maar ook heel veel verschillende stoffen en materialen. Zonwering is dan ook de ideale oplossing als u niet van gordijnen houdt.

Neem contact met ons op

Voor gordijnen Utrecht kom je natuurlijk langs bij Euro-floor

Bent u op zoek naar zonwering of gordijnen Utrecht voor in huis, komt u gerust eens kijken bij Euro-floor in Utrecht.
Wij bezitten een prachtige presentatie op het gebied van Plissé, Duette, Eclips, Facetlight, horizontale aluminium en houten jalouziën, rolgordijnen, Shutters, Woodblinds, Woodweaveblinds, Parametre en verticale jalouziëen.
Uw zonwering wordt op maat gemaakt door de beste leveranciers en door vakmensen opgemeten en gemonteerd.
of het nu gaat om in de dag of op de dag montage, standaard plaatsing, in cassette of met zijgeleiding, wij maken alles mogelijk.
U bent van harte welkom bij Euro-floor in Utrecht op de Woonboulevard langs de A12, met gratis parkeren voor de deur, en 7 dagen per week open

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust.
En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.

Onze openingstijden Bekijk de kaart (Google Map)

Euro floor
Hessenweg 113-115
de Bilt

Bel: 030 – 28 71 717
Mail: info@euro-floor.nl

Een offerte aanvragen Stel je vraag online