~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.
Onze openingstijden
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00
Bekijk de kaart (Google Map)

Je vindt ons op de Woonboulevard in Utrecht

Euro-Floor Woonboulevard Utrecht Hollantlaan 29 3526 AL Utrecht
Neem contact met ons op
Bel: 030 - 28 71 717 Mail: info@euro-floor.nl
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Stel je vraag online

 Designflooring een echt karakteristieke vloer 

Designflooring PVC zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en innoveren van projectvloeren die eruit zien en voelen als natuurmaterialen. Onze producten bieden de esthetische voordelen van houten, stenen en keramische vloeren zonder de praktische nadelen ervan en zijn leverbaar in plank- of tegelformaat.

Om voor Designflooring te kiezen, moet u in de eerste plaats van de uitstraling van natuurlijk hardhout houden, bijvoorbeeld van de eenvoud of juist het geraffineerde effect. Wij hebben honderden verschillende stijlen, kleuren, tinten, structuren en decoratieve afwerkingen waaruit u kunt kiezen. Designflooring heeft de allure van hout en steen, maar dan zonder de nadelen van deze natuurlijke materialen.

Mooie vloeren brengen uw huis tot leven

Designflooring bidt realistische designs in combinatie met de duurzaamheid die u van Designflooring verwacht, in een format dat snel en eenvoudig in elk interieur kan worden gelegd.
Mooie vloeren brengen uw huis tot leven en voegen warmte en structuur toe. Met Designflooring kunt u een uitstraling creëren die echt uniek is, bijvoorbeeld door uw vloer met designsprits en randen te combineren.