Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.
Onze openingstijden
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00
Bekijk de kaart (Google Map)

Je vindt ons op de Woonboulevard in Utrecht

Euro-Floor Woonboulevard Utrecht Hollantlaan 29 3526 AL Utrecht
Neem contact met ons op
Bel: 030 - 28 71 717 Mail: info@euro-floor.nl
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Stel je vraag online

Marmoleum – Natuurlijke schoonheid 

Tegenwoordig verlangen we allemaal steeds meer dat de dingen die we in huis halen natuurlijk zijn. We willen dat ze goed zijn voor onszelf én de wereld waarin we leven. Duurzaam, gezond, betrouwbaar, authentiek, puur, eerlijk, ambachtelijk en liefst lokaal geproduceerd. 

De geschiedenis van Marmoleum 

Marmoleum wordt door Forbo al meer dan honderd jaar gemaakt, maar linoleum bestaat zelfs al langer, vertelt Edo Rem voor een stapel imposante rollenvers geperst Marmoleum.

De Schot Frederick Walton vroeg in 1863
het patent aan. De productnaam is afgeleid van de Latijnse woorden voor vlas – Linuom – en olie – Oleum. De merknaam Marmoleum is inmiddels bekender dan de productnaam linoleum. Marmoleum-vloeren kent iedereen, je ziet ze overal, van woningen en scholen tot ziekenhuizen en kantoren.

 

Weg keuzestress

Het kleurenpallet en de dessinreeks van Marmoleum zijn ongekend groot. Met de nieuwe ‘Next Generation Marmoleum’ collecties doen we daar nog een schepje bovenop. Weinig andere vlakke-vloercollecties bieden zoveel keuze- en combinatiemogelijkheden. Omdat we niemand keuzestress willen bezorgen, kun je alles rustig online bekijken bij Euro-Floor. Natuurlijk ben je bij ons in Utrecht ook van harte welkom om de vloeren in het echt te bekijken