~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.
Onze openingstijden
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00
Bekijk de kaart (Google Map)

Je vindt ons op de Woonboulevard in Utrecht

Euro-Floor Woonboulevard Utrecht Hollantlaan 29 3526 AL Utrecht
Neem contact met ons op
Bel: 030 - 28 71 717 Mail: info@euro-floor.nl
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Stel je vraag online

Parador Laminaat authentieke interpretaties van hoogwaardige materialen

Door onze enorme ervaring en onze technische kennis zijn wij in staat authentieke interpretaties van hoogwaardige materialen natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Parador-laminaatvloeren onderscheiden zich door een functionele opbouw en geavanceerde techniek. Zo garandeert ons gepatenteerd kliksysteem een eenvoudige plaatsing, kanten impregnering beschermt tegen vocht – en de slijtvaste deklaag uit melaminehars zorgt voor een zeer hoge belastbaarheid. Onze gebruiksklassen tonen aan dat de vloeren zeer goed geschikt zijn voor sterke belasting.

Beslissend voor een duurzaam belastbaar resultaat zijn onze solide verbindingen, die maatvastheid en stabiliteit garanderen.
Laminaat heeft zich al lang geleden van zijn natuurlijke voorganger, het parket, geëmancipeerd – niet in de laatste plaats wegens zijn zeer hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor laminaat ook voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes geschikt is. Vandaag wordt laminaat meer dan ooit gewaardeerd en wordt beschouwd als een waardig alternatief voor echte houten vloeren. Laminaat van Parador speelt in deze ontwikkeling een bijzondere rol. Door onze grote ervaring met hout en de modernste technische knowhow zijn wij in staat authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten te maken en ook andere klassieke materialen zoals steen of beton natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Verder openen wij met fantasievolle grafische motieven en met decors van bekende internationale designers fascinerende nieuwe vormgevingsmogelijkheden.

                          GE­ZOND WO­NEN

Laminaat bestaat bijna honderd procent uit hout en is zo materiaal en inspiratie tegelijkertijd. Samen met zeer dichte houtvezelplaten maken de decorpapieren de authentieke interpretatie van hoogwaardige houtsoorten mogelijk. Maar ook andere materialen zoals steen of beton vinden in onze natuurgetrouwe laminaat decors met hun verschillende formaten, leguitzichten en voegbeelden erkenning.

Dit bewijzen we graag met het gebruik van uitsluitend materialen voor gezonde woningen. Keuringcertificaten door de LGA en de Blaue Engel geven onze klanten de nodige zekerheid. Verder vermindert een verhoogd afleidvermogen de elektrostatische oplading. Ons laminaat is zeer houdbaar en eenvoudig te reinigen, zodat het perfect geschikt is voor huishoudens met kinderen, allergische mensen en huisdieren.