~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.
Onze openingstijden
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00
Bekijk de kaart (Google Map)

Je vindt ons op de Woonboulevard in Utrecht

Euro-Floor Woonboulevard Utrecht Hollantlaan 29 3526 AL Utrecht
Neem contact met ons op
Bel: 030 - 28 71 717 Mail: info@euro-floor.nl
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Stel je vraag online

Duurzaam, comfortabel en stijlvol.

Lifestyle heeft een groeiende vraag ontdekt naar de mogelijkheid om online goed onderling te combineren producten op het gebied van woninginrichting te bekijken. Zo is lifestyle ontstaan en momenteel zijn onze producten te vinden bij meer dan 200 dealers verspreid over heel Nederland.
De lifestyle collectie bestaat uit stijlvolle en sfeervolle, comfortabele vloeren van goede kwaliteit en onderling goed te combineren. Onze diverse producten zijn in iedere interieurstijl toepasbaar. Een van onze mooie PVC vloeren in een modern interieur, of een elegante romantisch interieur. Eenvoudig combineren is wat wij met onze collectie mogelijk maken.

Inspiratie opdoen voor je interieur kan overal

Natuur – Reizen – Tijdschriften – Kunst en tegenwoordig natuurlijk ook door te surfen op het internet. Ook wij halen onze inspiratie overal vandaan. Voor onze nieuwste lijn uit de stoffencollectie “Colorfull Life” hebben wij onze inspiratie gehaald uit een mix van moderne kunst en fashion. Een kleurrijke collectie stoffen met een mooi lijnen spel.
Door het gemak in installatie en de gunstige prijsstelling ten opzichte van houten vloeren is de laminaatvloer heel populair deze vloer kan absoluut met trots in de woonkamer geplaatst worden! Door de prachtige realistische dessins is de laminaatvloer haast niet meer van echt hout of steen te onderscheiden. Ga de uitdaging aan in onze showroom! Laminaat is geschikt om in combinatie met vloerverwarming te leggen.