~ Een greep uit onze vloeren ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.
Onze openingstijden
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00
Bekijk de kaart (Google Map)

Je vindt ons op de Woonboulevard in Utrecht

Euro-Floor Woonboulevard Utrecht Hollantlaan 29 3526 AL Utrecht
Neem contact met ons op
Bel: 030 - 28 71 717 Mail: info@euro-floor.nl
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Stel je vraag online

BerryAlloc een uniek assortiment laminaatvloeren

De BerryAlloc Chic collectie brengt jou naar een ecologische, creatieve en inspiratievolle avontuur, Ben je graag buiten en ben je dol op de natuur en houdt je van een pure en echte leven? Jouw favorieten liggen dan onder andere bij de decoren Élégance Natuurlijk Esdoorn en Élégance Klassieke Walnoot.
Wanneer je liever de hele dag op je mobiel de laatste nieuws aan het lezen bent, en nieuwe gadgets vinden jouw hobby is, kijk dan niet verder! De decoren Élégance Pecan Eik en Riviera Rialto Zwarte Den passen dan perfect in jouw interieur.
Diversiteit in BerryAlloc laminaat

De laminaatvloeren van BerryAlloc hebben een enorme diversiteit

De vloeren zijn ultrasterk en voldoen aan de strengste eisen. Je kunt hierbij denken aan winkels en restaurants, waar veel mensen in- en uitlopen. De kwaliteit van de vloeren zijn speciaal hiervoor gemaakt. Daarnaast is het laminaat duurzaam. De BerryAlloc vloeren bevatten weinig vluchtige organische stoffen. Dit is beter voor onder andere uw gezondheid. Een BerryAlloc-vloer is mens- én milieuvriendelijk.
Ook zijn de BerryAlloc vloeren gemakkelijk te plaatsen. Met een unieke kliksysteem (Best Loc en Best Loc X-Treme) heb je geen hamer meer nodig, je legt de planken simpel aan en achter elkaar, dankzij een speciale clip. Een indrukwekkende innovatie op zichzelf.
Je bent altijd welkom in onze showroom. Wij zorgen ervoor dat jij naar huis gaat met een goed gevoel en de juiste laminaatvloer hebt gekozen.