Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.
Onze openingstijden
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00
Bekijk de kaart (Google Map)

Je vindt ons op de Woonboulevard in Utrecht

Euro-Floor Woonboulevard Utrecht Hollantlaan 29 3526 AL Utrecht
Neem contact met ons op
Bel: 030 - 28 71 717 Mail: info@euro-floor.nl
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Stel je vraag online

Tapisvloeren

Tapis zijn de klassieke houten vloeren, massief en geheel verlijmd en vernageld op een ondervloer. Deze vloeren zijn het bekendste in een visgraat, maar zijn in veel vormen leverbaar. Zo zijn deze vloeren bijvoorbeeld in een Hongaarse punt, in een dubbele visgraat maar ook gewoon in rechte stroken leverbaar. Door de manier van leggen, is het bij een tapisvloer erg belangrijk dat het door een hele goede vakman gelegd wordt. Wij, van Euro-Floor, hebben deze vakmensen die in uw huis het verschil kunnen maken. Bij tapis zijn er ook vele houtsoorten mogelijk, zoals: wengé, kersen, jatoba, merbau, teak en natuurlijk ook in eikenhout. Kortom, wilt u een prachtige vloer waarin veel mogelijk is? Dan is een Tapisvloer de juiste vloer voor u!

Parketvloeren

Parket is een verzamelnaam voor alle houten vloeren. Van massieve planken tot systeemparket tot tapis vallen allemaal onder de verzamelnaam parket. Wat het mooie is aan een houten vloer, is dat hout leeft. Geen één plank is hetzelfde en naarmate de tijd verstrijkt, wordt een houten vloer alleen maar mooier. Parket is in vele soorten, kleuren en maten leverbaar. Er is dan ook altijd een vloer die bij u past. Kom gerust een keer langs bij ons in de showroom, of kijk even rond bij de categorieën en producten voor een impressie van wat wij leveren. Wanneer u meer wilt weten over een product kunt u natuurlijk ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen!