~ Een greep uit onze Carlucci gordijnen ~

Kom onze houten vloeren bekijken in Utrecht

Aandacht maakt alles mooier

Bij Euro-floor krijg je dat beetje meer. De kwaliteit van de producten, maar ook het vakmanschap in het leggen. Dat extra beetje aandacht geeft je rust. En natuurlijk de prijs. De grote merken tegen scherp concurrerende prijzen.
Onze openingstijden
Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 10:00 tot 17:30
Woensdag 10:00 tot 17:30
Donderdag 10:00 tot 17:30
Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 12:00 tot 17:00
Bekijk de kaart (Google Map)

Je vindt ons op de Woonboulevard in Utrecht

Euro-Floor Woonboulevard Utrecht Hollantlaan 29 3526 AL Utrecht
Neem contact met ons op
Bel: 030 - 28 71 717 Mail: info@euro-floor.nl
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Stel je vraag online

Carlucci gordijnen al meer dan 85 jaar ervaring

Het fascinerende aan de extravagante meubelstoffen en de schitterende lijn gordijnstoffen die Carlucci voert, ligt in de contrasten die worden gecombineerd en welke leiden tot een spannend interieur. Er worden klassieke lijnen gebruikt met een vernieuwende insteek, er zijn speelse motieven zonder onnodige franjes en glamoureuze materialen met subtiele afwerking.

Ondanks de Italiaans aandoende naam en uitstraling komt dit vooruitstrevende textielhuis uit Nederland, Carlucci di Chivasso en Easy door Chivasso over de hele wereld verkocht. Twee keer per jaar worden er nieuwe collecties uitgebracht waarin de nieuwste trends zijn verwerkt en wat zorgt voor de eigentijdse, modieuze uitstraling die tegelijkertijd veelzijdig is toe te passen. Kies bij Euro – Floor uit het brede scala van spannende en luxe stoffen waar kleuren en patronen elkaar ontmoeten voor het creëren van een jong en dynamisch interieur. En zorgt voor de finishing touch met de vele metallics en dierenprints. Kleur op Kleur Interieur weet als geen ander warmte, kleur, persoonlijkheid en een verleidelijke sfeer te scheppen in uw inrichting met de collecties van Carlucci.